MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt

Neteges Tot Net

Projecte

Neteges Tot Net és una empresa dedicada a oferir serveis de neteges per empreses. Disposaven d'una pàgina web senzilla i necessitaven donar a conèixer tota la diversitat de serveis que ofereixen, així com diversos temes corporatius, com les certificacions de qualitat. Conjuntament vam optar per un disseny molt net i clar que potenciés el contingut i desprengués la seva filosofia d'empresa: claretat, serietat i bona feina. A part de la pàgina web corporativa també vam desenvolupar una landing page per donar a conèixer de manera més ràpida els diferents serveis. A més, des de Neteges Tot Net han confiat en 2CREA2 per la gestió de xarxes i content marketing, una bona opció per posicionar la pàgina web entre les primeres posicions dels cercadors i gestionar les relacions amb usuaris i clients.
www.netegestotnet.com

Responsive Design Tot Net
Landing Page Neteges Tot Net

Landing Page i Disseny responsiu

Al ser una web amb bastant contingut era necessari que es visualitzés bé des de qualsevol dispositiu, per això era indispensable fer-la amb Responsive Design.

2CREA2 també vam dur a terme el disseny i programació d'una landing page, amb la informació més bàsica, amb una estètica molt similar a la pàgina web corporativa.

Responsive Design Smartphone Tot Net
Posicionament SEM - Adwords
Community Management 2CREA2

Màrqueting Online

Realitzem diferents tasques dins del màrqueting online per tal de donar a conèixer l'empresa i aconseguir més clients. Una eina que utilitzem és Google Adwords, per estar presents en les primeres posicions de Google. També gestionem diferents xarxes socials per aconseguir un manteniment i contacte amb el client i usuari.

Content marketing

El màrqueting de continguts és una tendència que va a l'alça per la seva demostrada eficàcia. No només serveix per donar a conèixer a una empresa, els seus serveis, filosofia, etc. sinó que és alhora una molt bona eina pel posicionament natural de la pàgina web. Amb continguts originals, novedosos i treballats s'aconsegueix arribar als públics objectius i proporcionar-li's informació útil i de valor.

Màrqueting Online Tot Net
Comparteix: Facebook Twitter Google LinkedIN
Tornar a projectes!
Últimes entrades al blog