MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt

Optievents

Projecte

Optievents és una comunitat de proveïdors d'esdeveniments que necessitava renovar la seva plataforma web per poder oferir més serveis i funcionalitats. Des de 2CREA2 vam entrar al projecte amb molta ambició i ganes de convertir Optievents en un referent del sector dels esdeveniments creant una plataforma molt versàtil i autogestionable, amb grans funcionalitats i capacitada per albergar molt transit de visites.
A part de la plataforma web 2CREA2 també ens hem encarregat de desenvolupar l'estratègia de comunicació online d'Optievents així com dur-la a terme.
www.optievents.com

Responsive Design

Es tracta d'un projecte web que ha de tenir una visualització òptima des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment. Per això era bàsic que tingués un disseny i maquetació responsiva i adaptable a tots els dispositius.
La responsivitat del projecte no dificulta la seva utilitat ja que "La Herramienta" agafa més protagonisme a la versió mòbil facilitant al màxim la cerca de proveïdors.

Optievents responsive design
Optievents plataforma web proveedores

Conceptualització del disseny / Estructura web

Al ser una pàgina web amb molt contingut, bàsicament fitxes de proveïdors distribuïdes en diferents categories i subcategories requeria un estudi d'usabilitat i una bona estructura de menú i web. Per facilitar que l'usuari trobi el contingut que busca de forma fàcil es va optar per simplificar molt el menú, deixant només les dues possibilitats de cerca de proveïdors: "La Herramienta" i "Proveedores". Dins de cada opció hi ha els diferents filtres, que van apareixent a mesura que es requereix informació més precisa.




Disseny web

Per no tenir un projecte molt recarregat vam optar per un disseny molt simple basat en tres colors principals i que ressaltés les fotografies dels diferents proveïdors. Es van escollir els colors (beige, turquesa i gris fosc) per aportar elegancia i un toc "chic" al projecte, ja que està enfocat a business però alhora a un mercat creatiu i obert, com és el d'esdeveniments.

Optievents - Herramienta web

"La Herramienta"

"La herramienta" és el principal avantatge d'Optievents. Es tracta d'un motor de cerca amb més de 300 filtres entre més de 3.000 proveïdors. Els proveïdors estan agrupats amb diferents categories i cada una d'elles amb diferents filtres. Utilitzant la herramienta, els usuaris s'estalvien cercar manualment els proveïdors, i simplement omplint les necessitats que tenen per organitzar l'esdeveniment, "la herramienta" els torna els millors resultats: 6 proveïdors de cada categoria sol·licitada que donen els serveis requerits.

Optievents Herramienta web proveedores
Consultoria XXSS

Consultoria

Com a Start Up, Optievents necessita una bona estratègia d'implementació i de comunicació, sobretot en el mercat online, el seu principal sector. Des de 2CREA2 realitzem tasques de consultoria estratègica i consultoria online, tant per la comunicació del projecte com per a millores de programació i noves funcionalitats web. També realitzem les tasques de posicionament web.

Consultoria XXSS
Comparteix: Facebook Twitter Google LinkedIN
Tornar a projectes!
Últimes entrades al blog