MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt

Nooem

Projecte

nooem és una marca d'aquestes que t'atrau a primera vista. La seva filosofia del "fet a casa", el treball responsable i fabricació local ens va enganxar des del primer moment.

2CREA2 ens hem encarregat de tota la part visual de la marca, començant per la pàgina web de venda online, e-commerce, passant per l'estratègia de comunicació offline i online, incloent màrqueting online i de continguts i també el disseny gràfic de diferents elements corporatius.
www.shop.nooem.com

E-commerce

El primer que necessitava una marca amb projecció internacional era una botiga per vendre online. 2CREA2 vam desenvolupar-la amb la plataforma Prestashop, fent mòduls i estructura a mida, per tenir un canal més de venda i de relació amb els clients i distribuïdors. Des de la botiga de venda online els permet gestionar punts de venda, clients, transports i enviaments, entre d'altres funcions. Té un disseny minimalista, potenciant en tot moment el producte.

Estratègia i Xarxes Socials

Dónar a conèixer una marca des de zero és una tasca que requereix una estratègia molt ben definida i un treball diari a darrere. Des de l'estratègia de comunicació offline, amb presentacions de producte, relació amb artistes, fins a l'estratègia de màrqueting online, gestionant Xarxes Socials, posicionament SEO, accions a Facebook, hem aconseguit que la marca nooem comenci a ser reconeguda.

Disseny gràfic d'icones

Comunicació

Una part important també ha estat la relació amb la premsa i els mitjans. nooem ha sortit a diferents mitjans exposant el seu producte i la seva filosofia, com TV3, TV2 o cuatro. Els mitjans online també se'n han fet molt ressó, sobretot els d'entorns tecnològics i del sector tèxtil.

Dins l'estratègia de comunicació es va planejar una newsletter mensual, amb novetats de la marca i productes, diferents enviaments sobre ofertes, nous punts de venda i enviaments especials. Amb aquesta newsletter hem aconseguit tenir un públic fidel interessat en la marca i al dia.

Comparteix: Facebook Twitter Google LinkedIN
Tornar a projectes!
Últimes entrades al blog