MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt

Nàutica Gènova

Projecte

L’Escola Nàutica Gènova ja fa més de 5 anys que va obrir la seva primera escola a Terrassa. Des dels seus inicis ha confiat en 2CREA2 per portar-li des de l’estratègia de comunicació, passant pel disseny gràfic fins a la programació de la pàgina web.
Comunicar una escola nàutica de Terrassa era difícil però entre l’equip de l’escola i 2CREA2 vam pensar una estratègia per aconseguir alumnes interessats en el món de la nàutica fent publicitat, buscant una imatge diferencial i fent servir les xarxes socials com a eix vertebrador.
www.nauticagenova.com

Responsive Design

Al ser una web amb molt contingut i molt divers, era necessari que es visualitzés bé des de qualsevol dispositiu, per això era indispensable fer-la amb Responsive Design.

A més, vam optar pel Flat Design, una tendència de disseny més pla, que juga menys amb volums i fa la visualització més còmode. El color també hi té un paper important, ja que aporta un estil més personal a la web i ajuda a diferenciar molt bé els apartats i àmbits de l'empresa.

El resultat és una web optimitzada, amb una gran usabilitat i de fàcil visualització

Posicionament SEO
Posicionament SEM
Community Management

Disseny gràfic i material corporatiu

Al ser una empresa que comunica constantment, hem realitzat moltes campanyes diferents, modificant l’estil i el to de la comunicació, així com el disseny i l’estil gràfic de la campanya.

Comparteix: Facebook Twitter Google LinkedIN
Tornar a projectes!
Últimes entrades al blog