MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt

Mr. Jamón

Projecte

Mr Jamón és un projecte d'uns emprenedors barcelonins per vendre pernils de la millor qualitat arreu del món. La venda online, per tant, era l'eina principal del negoci, la qual la van confiar a 2CREA2. Amb un disseny formal i de luxe, Mr Jamón dóna la imatge del què és: una empresa seria, amb projecció internacional i amb ganes i idees de millorar i tirar endavant. A part de la venda online, 2CREA2 hem realitzat el retoc fotogràfic de diferents imatges i disseny i impressió de fulletons i diferents materials publicitaris.
www.mrjamon.com

Mr Jamón Disseny web responsive

Desenvolupament web Responsive

Una pàgina web de venda online o e-commerce està gairebé obligada a tenir un disseny adaptat pels diferents dispositius. Mr Jamón no n'és una excepció i per això vam plantejar el projecte des d'un inici amb una perspectiva de disseny responsiu. El procés de compra des de la pàgina web per ordinador, per tablet o per smartphone és igual de senzill i intuïtiu, fent que l'experiència d'usuari sigui positivaen tot moment.

Imatges Mr Jamón
Mr Jamón Disseny Banners

Disseny gràfic i retoc fotogràfic

Un dels punts claus a l'hora de vendre on-line és la manera de mostrar el producte. En aquest cas, el pernil és un producte que pot ser complicat de mostrar: que es vegi atractiu i que quedi visible la qualitat del producte és una tasca difícil. Mitjançant fons negres vam ressaltar les imatges amb punts de llum i ressaltant així els colors. També vam realitzar el disseny gràfic dels banners, amb un estil minimalista i amb coherència amb la resta de la pàgina web.

Comparteix: Facebook Twitter Google LinkedIN
Tornar a projectes!
Últimes entrades al blog