MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt

JERC

Projecte

Les JERC són les juventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya. Al ser una organització molt gran necessitaven una pàgina web que funcionés com a plataforma web, permetent crear diferents webs locals i regionals dels diferents territoris que componen l'organització. Des de la pàgina web principal es pot gestionar tot el contingut de les diferents webs locals i regionals, que també es poden autogestionar els seus propis continguts. A part també hi ha el tipus de web "Sectorials" amb diferents característiques cada una, també creables des del gestor de continguts fet a mida. Un gran projecte amb moltes funcionalitats i molt interessant de desenvolupar. Us animem a comprovar el resultat!
www.jerc.cat

Responsive Design JERC

Plataforma web

La pàgina web de les JERC es pot considerar una plataforma web per les seves funcionalitats avançades. Des del gestor de continguts personalitzat es poden crear noves pàgines web i decidir-ne els apartats i funcionalitats de cada una. D'aquesta manera és una plataforma de creació web infinita. Actualment hi ha més de 150 webs creades a partir del gestor. Com a plantilles base hi ha el tipus de web "Regional" i el tipus de web "Local", amb diferents característiques i funcionalitats internes cadascuna. A part, també hi ha una gestió interna d'usuaris i permisos.

Creació de webs
Pàgines web Sectorials JERC

Pàgines web Sectorials

Un altre tipus de pàgina web que es pot crear des del gestor de continguts de les JERC és les Sectorials. Aquestes pàgines tenen una maquetació bàsica i algunes d'elles sumen funcionalitats extres: un mapa de Google Maps per localitzar diversos punts, un formulari de contacte o un mosaic d'imatges i dades personals.

Pàgines web Responsive

Tot el projecte web de les JERC està fet amb responsive design, de manera que és òptim visualitzar-lo des de qualsevol dispositiu, tant des d'un ordinador com una tablet o smartphone. Des d'smartphone el menú és personalitzat, mostrant les principals pàgines de manera entenedora i fàcil de seleccionar, seguint el disseny i estètica de la pàgina web.

Responsive menú JERC
Comparteix: Facebook Twitter Google LinkedIN
Tornar a projectes!
Últimes entrades al blog