Cervells del Màrqueting

Masterclass “Noves tècniques i formes de gestió per al màrqueting-comercial del s. XXI” a l’Euncet

Ahir una part de l’equip de 2CREA2 vam assistir a la Masterclass organitzada a l’Euncet sobre les noves tècniques i formes de gestió per al màrqueting-comercial del segle XXI.

Va ser una masterclass molt interessant on hi van intervenir quatre ponents de renom dins del sector del màrqueting empresarial i vendes.

Joan Rodríguez, founder & CEO de MK UP, amb la ponència “Habilitats comunicatives dels directius moderns”, que es va basar bàsicament amb les habilitats de parlar en públic i de realitzar presentacions estructurades.

Víctor Domingo, Gerent àrea nordest Mútua Madrileña, amb la ponència “Avui no pensarem”, que es va basar en els diferents cervells que tenim, com arribar-hi i com interactuar-hi.

Ignasi Costa, Director comercial d’Asefa, amb la ponència “Els 4 No de la negociació”, on parlava sobre com afrontar qualsevol tipus de situació de venda/entrevista des de l’estratègia. 

Christian Gimeno, Director general d’Electium, amb la ponència “El “perquè” com a motor de les persones i de les empreses”, on explicava la importància de les estratègies i la importància del “perquè”, més que del com o el què.

 

Us adjuntem alguns tuits que vam creure interessants, entre les moltes altres frases que podriem haver posat:

“A la gent li encanta comprar però odia que se li venguin coses” by Ignasi Costa #euncet #masterclass #2crea2 @doscreados

“Tu piensas que piensas pero no piensas” by Víctor Domingo #euncet #masterclass @doscreados @euncet

“De fracaso en fracaso hasta la victoria final” by Christian Gimeno #euncet #masterclass @euncet @doscreados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *