barcelona_creativa

2CREA2 al Barcelona Creativa

Podeu trobar 2CREA2 a la pàgina web de Barcelona Creativa, un aparador de creadors nacionals de totes les disciplines: dissenyadors, artistes, joiers, pintors..

Barcelona Creativa és una pàgina web on es poden trobar diversos perfils de disciplines creatives, espais on relacionar-se, espais on trobar exposicions i temàtiques relacionades, etc.

La seva presentació és:

Barcelona creativa. Inspiració. Innovació. Creació

Barcelona és una ciutat creativa on el talent, la innovació i l’esperit creatiu bateguen amb força.

Us volem mostrar la Barcelona creativa des de totes les vessants. Artistes internacionals que han trobat la inspiració a la ciutat, artistes consolidats que hi fan vida, nous creadors que es volen fer un lloc a la ciutat, els nostres artistes que han fet carrera a tot el món, les idees més innovadores que s’estan portant a terme i també la creativitat que està en cadascun de nosaltres, professionals o no.

En aquesta web també podreu trobar aquells espais de la ciutat, com ara les fàbriques de creació, en què es crea i apuntar-vos a cursos i tallers de diferents disciplines que s’organitzen a la xarxa de centres cívics i equipaments culturals de la ciutat així com conèixer aquells esdeveniments que tenen a veure amb la creativitat i que tenen lloc a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona i Time Out fan una aposta conjunta per a fer aflorar i fomentar la creativitat de la ciutat. Ens hi ajudeu?

I 2CREA2 hi tenim una fitxa i constem com a creadors i creatius de Barcelona: aquí la podeu veure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *