MOTTO

ARA 2CREA2 ÉS MOTTO.
VISITA LA NOVA WEB AQUÍ.

2CREA2 amunt
About
destacats

2CREA2

destacats

Com definir 2CREA2?
Li hem donat mil voltes amb tot l'equip però no hem aconseguit trobar la manera de definir-nos amb poques paraules, amb tecnicismes o anglicismes de moda.

Si hem de buscar una paraula... online? però també offline!
Comunicació... però també màrqueting!
Pàgines web? Però no només pàgines, projectes sencers!

Potser és millor que ens definim pels nostres valors...
Rapidesa, feina ben feta, resultats? Però tampoc s'acaba d'entrendre l'essència.

Provem per objectius...
Ser la mà dreta del client, solucionar-li tot el possible, oferir-li un servei complert per què es pugui dedicar 100% al seu negoci?

Potser ens hi comencem a apropar!
Ens permeteu provar-ho un cop més?

2CREA2 som una agència de solucions online.

Sí! Ho hem trobat! Agència de solucions online és una bona manera de definir-nos!!
Agència perquè som un equip multidisciplinar, solucions perquè és el nostre objectiu i online perquè és el nostre mitjà principal!

destacats

L'equip

destacats


Xavi Paniello 2CREA2 Xavi Paniello Cap de projectes i consultoria

Sempre està pensant en com millorar i innovar. Pocs cops el trobes davant del seu ordinador ja que sempre està implicat en els projectes: pensant, innovant, creant l’estratègia o programant. Quan té temps lliure li agrada desenvolupar apps. Riu molt amb els GIFS animats!

Aina Villatoro 2CREA2 Aina Villatoro Cap de projectes i directora d'art

Li agrada estar a l'última en el món online i la trobaràs a la majoria de Xarxes Socials. Pot diferenciar un píxel de diferència entre un disseny i un altre o estar-se tota una tarda per retocar un color d'un logotip. El seu temps lliure l’inverteix en pensar noves apps i projectes.

Lluc Artés 2CREA2 Lluc Artés Cap de projectes i coordinador de desenvolupament

És el responsable del desenvolupament web i multimèdia de 2CREA2. És un amant de la tecnologia i especialment d’Apple. Col·lecciona tots els iPhones que ha anat tenint (des del primer que va sortir!) i sempre porta a sobre l’iPad mini. No pot viure sense el Barça ni la xocolata.

Jordi Comerma 2CREA2
Jordi Comerma Responsable Social Media

“Hi havia una vegada un home enganxat a un mòbil” i aquest era el Jordi! És perfeccionista i innovador i sempre pensa que tot és millorable (tot!). Fent-li la competència al Lluc, porta l’Steve Jobs de fons de pantalla.

Manoli López 2CREA2
Manoli López Responsable de maquetació

Es pot definir tota ella com un equip multidisciplinar en una sola persona. Il·lustradora i dissenyadora, va passar d’estudiar llatí a estudiar PHP (al cap i a la fi, tot són idiomes). El seu temps lliure el dedica a il·lustrar i a col·leccionar llàpis.

Aina Ruiviejo 2CREA2
Aina Ruiviejo Responsable de comunicació i màrqueting online

Ha sigut l’última incorporació a 2CREA2 i comunica amb tot el què fa. Sempre al dia del món online i de la comunicació, sap trobar les paraules adeqüades en cada moment i dir-les de la millor manera possible. Recentment ha descobert que està enganxada al Twitter!

destacats

Projectes

destacats

2CREA2 portem a terme projectes complets de disseny, comunicació i programació.
Estem oberts a nous projectes, innovadors, que ens proposin reptes,
d'aquests que et tenen despert fins la matinada i que et fan llevar ben d'hora. Si vols veure els projectes destacats fets per 2CREA2 pots veure'ls aquí:

JERC | Neteges Tot Net | Nooem


Últimes entrades al blog